E.I.S  Scan     ( Biochemische Analyse )

E.I.S. staat voor "Electro Interstitial Scan", ontwikkeld door de Franse neuro-fysioloog Dr.Albert Maarek samen met een team van artsen, natuurkundigen, wiskundigen en statistici. Het toestel heeft een bijzonder hoge betrouwbaarheid en reproduceerbaarheid van de testresultaten. Daardoor wordt het in de USA reeds in verschillende ziekenhuizen en wereldwijd door veel artsen gebruikt als aanvullend medisch apparatuur. 

DSC00631.JPGEIS VEEL PLAATJES.jpg

 

De EIS maakt het mogelijk om via 'Impedantie Meting' en logaritmische berekeningen functionele storingen in een vroeg stadium te herkennen, zelfs vooraleer er lichamelijke klachten en / of abnormale bloedwaarden aantoonbaar zijn. Het laat toe om resultaten van ingezette behandelingen op te volgen en bij te sturen met medicatie en / óf natuurlijke middelen.

Het toestel brengt al onze organen, klieren, weefsels, mineralen, hormonen, oxidatieve stress, neurotransmitters, lichaamssamenstelling BMI, enz in kaart en geeft onevenwichten aan. Overzichtelijke schema's en beelden geven weer waar de dysfuncties zich bevinden en waar er primair moet worden ingegrepen. Op basis van deze resultaten kan er beslist worden om, indien nodig, verdere diagnostische onderzoeken aan te vragen via een specialist. 

Deze vorm van 'preventieve' diagnostiek biedt  de mogelijkheid om in te grijpen alvorens een ziekte-proces kan ontstaan. 

 

LATENCY METER    ( Neurologische Analyse )

Dit meettoestel werd sinds kort ontwikkeld voor toepassingen in de 'Brain Clinics' van Prof.Carrick om op een wetenschappelijke manier bepaalde hersenfuncties te analyseren.

Het meet op een objectieve wijze de saccade (snelle) oogbewegingen die representatief zijn voor het goed functioneren van de Frontale Lobben (voorste hersenkwabben) en onderliggende hersenstructuren die verantwoordelijk zijn voor het moduleren van de oogbewegingen. Via analyse van de resultaten kunnen we de juiste oefeningen geven die noodzakelijk zijn voor het herstel van de gevonden hersendysfuncties. Na een periode van oefenen kunnen we de evolutie zien in een nieuwe meting en de therapie bijsturen.

Het fungeert aldus als een wetenschappelijke ondersteuning van de resultaten behaald binnen de functionele neurologie.

positionFile.pngvelocityFile.png

Alle rechten voorbehouden. Copyright UOMO NOVO BVBA ©2017
Hanswijk de Bercht 61 - Loft 1, 2800 MECHELEN - Tel: +32 15 41.47.50
webdesign: web-creative.be