KINESITHERAPIE & FUNCTIONELE NEURO-ORTHOPEDISCHE REHABILITATIE FNOR.

 

 

Patiënten kunnen terecht bij de kinesitherapeut voor verschillende klachten.(Klachtenlijst)

1Body.jpg

Nadat de patiënt onderzocht werd (Screening) en er een behandelingsplan werd opgesteld, zal de kinesitherapeut de patiënt behandelen of begeleiden naar een sneller herstel toe.

UOMO NOVO centrum is het eerste centrum in België die een gecertifieerd "FNOR specialist" in huis heeft. Deze vorm van revalideren maakt meer gebruik van Core Stability Training volgens een nieuw systeem afkomstig uit de USA, gebaseerd op de principes van de Functionele Neurologie.

Kinderen en volwassenen met Neurologische Stoornissen (ADHD,Parkinson,..) en die een speciaal oefenprogramma krijgen van de osteopaat, worden tevens aangeraden ook bij de kinesitherapeut te starten tot ze bekwaam zijn om de oefeningen zelfstandig te doen, thuis of op het werk.

Voor het herstel van locale ontstekingen (tendinitis schouder, tenniselleboog, achillespees,..) maken we gebruik van Lasertherapie (LowLevelLaser). Dit is een pijnloze maar zeer efficiënte behandelingsmethode, waarbij zowel de doorbloeding, ontzwelling als de genezing van de weefsels worden bespoedigd en pijn wordt verminderd.

JoachimLaserklein.jpg

De behandelingen bij de kinesitherapeut kunnen gebeuren via voorschrift van de huisarts of specialist, waarbij terugbetaling van het ziekenfonds mogelijk is. 

LEES MEER OVER FNOR     poster_2.png

Lees meer...

Alle rechten voorbehouden. Copyright UOMO NOVO BVBA ©2017
Hanswijk de Bercht 61 - Loft 1, 2800 MECHELEN - Tel: +32 15 41.47.50
webdesign: web-creative.be