RELAXATIE EN MASSAGE

 andullatie_fibromyalgie_1.png

Door dagelijkse stress, zittend werk, verzuring van onze spieren, enz. klagen vele patiënten van chronische spierpijnen, verkrampingen, trigger points, moeheid etc...

Ons centrum stelt hiervoor een speciale formule ter beschikking met behulp van de Andullatietherapie.

Andullatietherapie is een vibratie die via een mechanisch systeem, (bed waar je moet opliggen), het lichaam wordt ingestuurd, meestal in combinatie met Infraroodwarmte. Het wordt met succes toegepast bij chronische pijnen, spiercontracturen, verzuring, zware benen, stress en na intensieve sportprestaties om de drainage van de spieren te stimuleren.                  

https://www.andullatie.be/

In het Uomo Novo centrum wordt dit gecombineerd met een vorm van 'passieve meditatie' dmv muziektherapie. Je krijgt via een professionele koptelefoon speciale muziek en geluiden te horen die inwerken op je brein en je sneller in een diepe relaxatie - modus brengt ( Alpha-State ) De frequenties worden individueel aangepast aan de noden van de patiënt. 

Aansluitend is er de mogelijkheid om een lichaamsmassage te krijgen van een gediplomeerd masseur, met de keuze tussen een relaxerende massage of meer stimulerende massage als voorbereiding op een sportprestatie. 

De combinatie van deze drie onderdelen is ideaal voor de ontspanning van lichaam en geest .

mass2.jpgmass4.jpg

Alle rechten voorbehouden. Copyright UOMO NOVO BVBA ©2017
Hanswijk de Bercht 61 - Loft 1, 2800 MECHELEN - Tel: +32 15 41.47.50
webdesign: web-creative.be