UOMO NOVO  staat voor "NIEUWE MENS” in het Esperanto (wereldtaal).

Het osteopatisch en therapeutisch centrum maakt gebruik van het holistisch model uit de "Toegepaste Kinesiologie". (T.K)

Het verenigt verschillende professionele disciplines uit de medische en paramedische wereld met als doel de patiënt als één geheel te behandelen en te begeleiden naar een hogere vorm van lichamelijke gezondheid en psycho-emotionele balans. 

 

“ GEZONDHEID IS MEER DAN HET UITBLIJVEN VAN ZIEKTE, HET IS OP EEN KWALITATIEVE WIJZE JONG MOGEN BLIJVEN MET EEN OPTIMALE BEWEEGLIJKHEID, EEN HOOG ENERGIENIVEAU EN EEN POSITIEVE INGESTELDHEID “ Bruno Crabeels DO

 

De verschillende therapieën die aangeboden worden in het UOMO NOVO centrum helpen dit te bereiken.


Ons hoofddoel is om de verschillende lichaamsfuncties op 'structureel' (gewrichten en spieren), biochemisch' (organen en klieren) en 'emotioneel' (psyche, emoties, denkpatronen) niveau te verbeteren. (zie foto Gezondheidsdriehoek en plaats cursor op een driehoekzijde hiernaast voor korte info)

D.m.v differentiële diagnose worden patiënten met ziektes of pathologieën doorverwezen naar specialisten voor verder onderzoek en behandeling.

Lees meer...

Alle rechten voorbehouden. Copyright UOMO NOVO BVBA ©2017
Hanswijk de Bercht 61 - Loft 1, 2800 MECHELEN - Tel: +32 15 41.47.50
webdesign: web-creative.be